Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRUŽIO PODRŠKU: Nikolić se družio sa srpskim džudistima u Astani

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić u okviru zvanične posete Kazahstanu sastao se danas u Astani sa seniorskom džudo reprezentacijom Srbije.

Seniorska reprezentacija Srbije u džudou se takmiči na Svetskom prvenstvu u glavnom gradu Kazahstana, saopštila je Pres služba predsednika Republike. 
Nikolić je razgovarao sa selektorom Miomirom Mrvaljevićem, trenerima Ljubišom Majdovom, Nikolom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Miloševićem, Nemanjom Majdovom i Stefanom Jurišićem, 
Ovogodišnje Svetsko prvenstvo održava se u Astani od 24. do 30. avgusta.
Predsednik Nikolić čestitao je reprezentativcima Srbije na do sada ostvarenim rezultatima i poželeo im svu sreću u budućim takmičenjima, navedeno je u saopštenju.
The post PRUŽIO PODRŠKU: Nikolić se družio sa srpskim džudistima u Astani appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Predsednik Nikolić u poseti džudistima

Izvor: B92, 27.Avg.2015

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić u okviru zvanične posete Kazahstanu sastao se u Astani sa seniorskom džudo reprezentacijom Srbije. Nikolić je razgovarao sa selektorom Miomirom Mrvaljevićem, trenerima Ljubišom Majdohom, Nikolom Miloševićem, Nemanjom Majdovim i Stefanom Jurišićem.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.