Oliver Antić ambasador Srbije u Portugalu

Izvor: RTS, 15.Nov.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Antić ambasador Srbije u Portugalu

Novi ambasador Srbije u Portuglu biće Oliver Antić, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".
Ukaz o postavljenju Antića predsednik Srbije Tomislav Nikolić doneo je 10. novembra.Antić je rođen u Beogradu 1950. godine. Osnovnu školu, gimnaziju i Pravni fakultet završio je u Beogradu. Magistrirao je 1978, a doktorirao 1983. godine.
Bio je dekan Pravnog Fakulteta u Beogradu od 1998. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do 2000. godine. Bio je blizak Srpskoj radikalnoj stranci, a 2008. godine učestvovao je u osnivanju Srpske napredne stranke.
U junu 2012. godine imenovan je za savetnika predsednika Srbije Tomislava Nikolića, u decembru iste godine za visokog predstavnika Srbije u Stalnom mešovitom komitetu za pitanja sukcesije.
Predsednik je Komisije za odlikovanja.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.