Nikolićeva diploma verodostojna

Izvor: B92, 09.Jun.2012, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikolićeva diploma verodostojna"

Beograd -- Vojvođanska prosvetna inspekcija utvrdila je verodostojnost diplome predsednika Tomislava Nikolića izdate na Fakultetu za menadžment, saopštio taj fakultet.

U saopštenju Fakulteta za menadžment iz Sremskih Karlovaca navodi se da im je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice 7. juna uručio Zapisnik o izvršenom inspekcijskom pregledu.

Zapisnikom je utvrđeno da je diploma koju je na ime >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tomislava Nikolića izdao Fakultet za menadžment iz Novog Sada, sada sa sedištem u Sremskim Karlovcima, o stečenom visokom obrazovanju i stručnom nazivu diplomirani menadžer - verodostojna.

Inspekcijski pregled je, kako se navodi, obavljen na Fakultetu za menadžment u Sremskim Karlovcima i Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine zatražila je krajem aprila informacije o autentičnosti diplome koju je na novosadskom privatnom Fakultetu za menadžment stekao Nikolić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolićeva diploma verodostojna, potvrdila inspekcija

Izvor: S media, 09.Jun.2012

U saopštenju Fakulteta za menadžment iz Sremskih Karlovaca navodi se da im je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice 7. juna uručio Zapisnik o izvršenom inspekcijskom pregledu...Devenport: Nikoliću, biraj reči..Kuči: Nikolić rizikuje hapšenje ako uđe na Kosovo..Aselborn:...

Nastavak na S media...

Fakultet: Nikolićeva diploma verodostojna!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jun.2012

Vojvođanska prosvetna inspekcija utvrdila je da je diploma predsednika Srbije o stečenom visokom obrazovanju i stručnom nazivu diplomirani menadžer - verodostojna

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.