Fakultet: Nikolićeva diploma verodostojna!

Vojvođanska prosvetna inspekcija utvrdila je da je diploma predsednika Srbije o stečenom visokom obrazovanju i stručnom nazivu diplomirani menadžer - verodostojna

  • 5

Vojvođanska prosvetna inspekcija utvrdila je verodostojnost diplome predsednika Srbije Tomislava Nikolićaizdate na Fakultetu za menadžment.

U saopštenju Fakulteta za menadžment iz Sremskih Karlovaca navodi se da im je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice 7. juna uručio Zapisnik o izvršenom inspekcijskom pregledu.

Zapisnikom je utvrđeno da je diploma koju je na ime Tomislava Nikolića izdao Fakultet za menadžment iz Novog Sada, sada sa sedištem u Sremskim Karlovcima, o stečenom visokom obrazovanju i stručnom nazivu diplomirani menadžer - verodostojna.

Inspekcijski pregled je, kako se navodi, obavljen na Fakultetu za menadžment u Sremskim Karlovcima i na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine zatražila je krajem aprila informacije o autentičnosti diplome koju je na novosadskom privatnom Fakultetu za menadžment stekao Nikolić.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusanov zakonik

    9. jun 2012 | 17:56

    Vlado, nepismen je bio i Milos Obrenovic, pa mu to nije smetalo da otvori Narodnu biblioteku, kao i da vlada... Nikolic nije nepismen, a ti ako ne zelis da zivis u Srbiji, put pod noge!

  • vlada

    9. jun 2012 | 15:48

    Kakva bruka.Ako bi magli da me zalede ili da nestanem iz Srbije dok je ovaj nepismeni na vlasti.Mene je trenutno sramota sto sam Srbin

  • Nikola

    10. jun 2012 | 09:19

    Jadan Vlada...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA