Nikolić zaigrao kolo s djecom

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2014, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić zaigrao kolo s djecom

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić ugostio je danas u zgradi na Andrićevom vencu mališane iz folklornog ansambla "Era" iz Užica i učesnike Međunarodnog dečijeg festivala folklora "Licidersko srce", sa kojima je i zaigrao.

On nije mogao da odoli da zaigra sa djecom, kao ni da podsjeti da je kolo služilo za započinjanje novih ljubavi, jer su se u njemu upoznavali momci i djevojke.

"Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su se razvile mnoge ljubavi i brakovi, a danas nam je kolo potrebno da bismo se očuvali i sačuvali", rekao je Nikolić.

Predsjednik je nagovijestio da njega nije sramota da igra kolo, iako su mnogi duže vrijeme smatrali da to "nije moderno, nije in", prenosi Telegraf.

"Ja volim svaku vrstu muzike, a ovu nosim u srcu zato što me podseća i ko sam i gde sam i šta bi trebalo u Srbiji da se propagira, šta da se ne zaboravi, a šta da se deca nauče", rekao je Nikolić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Toma Nikolić opleo kolce s decom! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2014

Predsednik Srbije nije odoleo da zaigra kolo s decom iz folklornog ansambla, kao ni da podseti da je ova igra služila za započinjanje novih ljubavi, jer su se u kolu upoznavali momci s devojkama ..Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ugostio je danas u zgradi na Andrićevom vencu mališane iz folklornog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.