Toma Nikolić opleo kolce s decom! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma Nikolić opleo kolce s decom! (VIDEO)

Predsednik Srbije nije odoleo da zaigra kolo s decom iz folklornog ansambla, kao ni da podseti da je ova igra služila za započinjanje novih ljubavi, jer su se u kolu upoznavali momci s devojkama

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ugostio je danas u zgradi na Andrićevom vencu mališane iz folklornog ansambla “Era” iz Užica i učesnike Međunarodnog dečijeg festivala folklora “Licidersko srce”, sa kojima je i zaigrao.

Predsednik Srbije nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mogao da odoli da zaigra sa decom, kao ni da podseti da je kolo služilo za započinjanje novih ljubavi, jer su se u njemu upoznavali momci i devojke.

Foto: Tanjug / Zoran Žestić

- Tako su se razvile mnoge ljubavi i brakovi, a danas nam je kolo potrebno da bismo se očuvali i sačuvali – rekao je Nikolić.

 Predsednik je nagovestio da njega nije sramota da igra kolo, iako su mnogi duže vreme smatrali da to “nije moderno, nije in”.

- Ja volim svaku vrstu muzike, a ovu nosim u srcu zato što me podseća i ko sam i gde sam i šta bi trebalo u Srbiji da se propagira, šta da se ne zaboravi, a šta da se deca nauče – rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs / Tanjug)
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Obori! Toma Nikolić se uhvatio u kolo s decom (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 05.Avg.2014

Tomislav Nikolić ugostio je mališane iz folklornog ansambla "Era" iz Užica i učesnike Međunarodnog dečijeg festivala folklora "Licidersko srce", sa kojima je i zaigrao...Predsednik Srbije nije mogao da odoli da zaigra sa decom, kao ni da podseti da je kolo služilo za započinjanje novih ljubavi,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.