Nikolić za Novosti o krizi u BiH: Nećemo dozvoliti iznenađenja, vojska da pojača pažnju

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2016, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić za "Novosti" o krizi u BiH: Nećemo dozvoliti iznenađenja, vojska da pojača pažnju

Predsednik Tomislav Nikolić, za "Novosti", o tenzijama u Bosni i Hercegovini SEDNICE Saveta za nacionalnu bezbednost povodom političkih tenzija u Bosni i Hercegovini još neće biti što ne znači da ne pratimo situaciju. Nećemo dozvoliti da nas bilo ko iznenadi. To je izjavio za "Novosti" predsednik Srbije Tomislav Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koji ističe da je prikupio sve relevantne bezbednosne informacije posle ratnohuškačkih poruka koje su stigle iz Sarajeva. - Razgovarao sam sa predsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem, predstavnicima pojedinih službi, ali i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije kome sam predočio potrebu da vojska svoje redovne aktivnosti obavlja sa mnogo više pažnje zbog okolnosti na koje ne možemo da utičemo i situacije koja nas svakako dotiče. Nikolić kaže i da je na zapaljive izjave pojedinaca iz BiH Srbija reagovala više da bi se smirile tenzije u regionu nego što im pridaje značaj: - O političkim implikacijama bi moglo da se raspravlja nakon bilo kakve reakcije Bakira Izetbegovića koju s pravom očekujemo. Halilović je minoran političar i s njim bi mogle da raspravljaju neke naše "junoše" političari.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik o tenzijama u regionu: Nećemo dozvoliti da nas bilo ko iznenadi!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Sep.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da Srbija prati situaciju u Bosni i Hercegovini i da neće dozvoliti "da je bilo ko iznenadi"...On kaže da je posle ratnohuškačkih poruka koje su stigle iz Sarajeva prikupio sve relevantne bezbednosne informacije...Savet za nacionalnu bezbednost još...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.