Nikolić uputio telegram saučešća porodicama poginulih u eksploziji u Kragujevcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2017, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić uputio telegram saučešća porodicama poginulih u eksploziji u Kragujevcu

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je večeras telegram saučešća porodicama poginulih u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu.

"Tragedija koja je teško pogodila vaše porodice, naš Kragujevac i celu Srbiju duboko nas je sve potresla. Nažalost, ne možemo ih vratiti i niko ne može umanjiti bol porodica, ali ono što Srbija može učiniti jeste da se postara da se nikada više ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nešto ne dogodi", naveo je Nikolić.

On je dodao da će se lično postarati da se svi detalji požara i eksplozije podrobno istraže, da se utvrdi kako je došlo do toga, i da se preduzmu mere da se "nigde tako nešto više ne ponovi" i da država pruži svu potrebnu pomoć porodicama.

U vojnom objektu u Kragujevcu u utorak se dogodila eksplozija u kojoj je, kako je najpre objavljeno, poginuo potpukovnik Miroslav Perišić, a u požaru je povređeno 25 pripadnika Vojske Srbije i MUP-a. Potom su danas nađena tela trojice zaposlenih koji su nestali u eksploziji.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Saučešće Nikolića porodicama nastradalih u Kragujevcu

Izvor: Blic, 02.Mar.2017

Povodom tragične nesreće u Tehničko-remontnom zavodu u Kragujevcu, predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić uputio je telegram saučešća porodicama nastradalih..."Tragedija koja je teško pogodila vaše porodice, naš Kragujevac i celu Srbiju duboko nas je sve potresla. Nažalost, ne možemo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.