Nikolić sutra podnosi ostavku na mesto predsednika SNS-a

Izvor: S media, 23.Maj.2012, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sutra podnosi ostavku na mesto predsednika SNS-a

Lider Srpske napredne stranke (SNS)b Tomislav Nikolić sutra će na Glavnom odboru stranke podneti ostavku na stranačku funkciju zbog izbora za predsednika Srbije.

Kako je agenciji Beta rečeno u SNS-u, sednica Glavnog odbora biće održana sutra u 16 sati u Maloj sali Centra "Sava" i biće zatvorena za javnost.

Dačić: Čekamo da DS predloži mandatara (IZ >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ČASA U ČAS)

Huper: Vašington spremniji za Nikolića od Brisela

Nova vlada: Ko može da nam obezbedi bolji život?

Nikolić je pre drugog kruga predsedničkih izbora najavio da će podneti ostavku na mesto predsednika SNS-a ako bude izabran za predsednika Srbije, jer, kako je naveo, želi da bude predsednik svih gradjana.

Na sednici će, kako se očekuje, najverovatnije biti odlučeno ko će menjati Nikolića na mestu lidera do Skupštine SNS, koja bi trebalo da bude održana do kraja godine.

Na Skupštini će biti izabran novi predsednik naprednjaka, za naredne četiri godine, navode u toj stranci.

Tomislav Nikolić pobedio je u drugom krugu predsedničkih izbora 20. maja svog protivkandidata Borisa Tadića, lidera Demokratske stranke, koji je bio predsednik Srbije od 2004. godine.

(Beta)

FOTO:Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra o ostavci Nikolića

Izvor: Beta, 23.Maj.2012

BEOGRAD, 23. maja 2012. (Beta) - Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić u četvrtak će na Glavnom odboru stranke podneti ostavku na stranačku funkciju zbog izbora za predsednika Srbije.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.