Nikolić poručuje Srpskoj: Od srca vam želim samostalnost i nezavisnost!

Izvor: BKTV News, 09.Jan.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić poručuje Srpskoj: Od srca vam želim samostalnost i nezavisnost!

Ako je put do vaše samostalnosti i nezavisnosti da se Srbija i Republika Srpska ujedine, od srca vam želim da se to dogodi, poručio je danas u Banjaluci bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić

Nikolić je to rekao nakon što mu je pedsednik Republike Srpske Milorad Dodik dodelio Orden Republike Srpske na lenti za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i političkih odnosa između >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Srbije, Republike Srpske i drugih država i za izuzetan doprinos od šireg značaja u afirmaciji u posleratnom razvoju Republike Srpske.

FOTO: Tanjug/Zipa

Dodik: Cilj je veća samostalnost Republike Srpske!

Nikolić je podsetio da se 27 godina bavio politikom, da je, između ostalog, bio predsednik Srbije i da je tokom tih godina uvek radio sve što je mogao da bi pomogao Republici Srpskoj.

FOTO: Tanjug/Tanja Valić

"Za predsednika Srbije dva najveća izazova su Republika Srpska i Kosovo i Metohija. Ako je put da se Srpska i Srbija približe i ujedine vaša samostalnost i nezavisnost, onda vam od srca želim da se to i dogodi", rekao je Nikolić.

Dan Republike Srpske obeležen je danas u Banjaluci svečanim defileom na Trgu Krajine, a predsednik Srpske Milorad Dodik je poručio da niko ne može da zabrani Republici Srpskoj da proslavlja dan kada je nastala.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.