Nikolić odlikovao Remzija Klarka i Patrika Besona

Izvor: Politika, 05.Dec.2012, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić odlikovao Remzija Klarka i Patrika Besona

BEOGRAD – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je Sretenjskim ordenom drugog stepena Remzija Klarka za izuzetne zasluge u javnim i humanitarnim delatnostima, objavljeno je u najnovijem broju „Službenog glasnika”.

Klark je bio protivnik bombardovanja Jugoslavije 1999. godine.

Nikolić je za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Srbije i Francuske odlikovao Patrika Besona Ordenom srpske zastave trećeg stepena.

Beson je poznati francuski novinar koji je tokom ratova na prostoru bivše Jugoslavije davao podršku Srbiji.

Tanjug

objavljeno: 05.12.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić odlikovao Remzija Klarka i Patrika Besona

Izvor: Blic, 05.Dec.2012

Predsednik Srbije Tomsilav Nikolić odlikovao je Sretenjskim ordenom drugog stepena Remzija Klarka za izuzetne zasluge u javnim i humanitarnim delatnostima, objavljeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika"...Klark je bio protivnik bombardovanja Jugoslavije 1999. godine...Nikolić je za naročite...

Nastavak na Blic...

Nikolić uručio orden Jusufspahiću

Izvor: B92, 06.Dec.2012, 01:36

Beograd -- Tomislav Nikolić uručio Sretenjski orden počasnom reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije Hamdiji Jusufspahiću, za lični doprinos razvoju međuverske saradnje...Predsednik Nikolić je na ceremoniji rekao da Hamdiji Jusufspahiću, svom dugogodišnjem prijatelju, zahvaljuje u ime svih građana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.