Nikolić ne vodi tajne pregovore o vladi

Izvor: S media, 26.Jun.2012, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić ne vodi tajne pregovore o vladi

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ne vodi nikakve tajne pregovore o formiranju vlade u ime Srpske napredne stranke, saopštila je danas Pres služba predsednika Republike.

U saopštenju ta služba je konstatovala da su navodi medija koji to tvrde netačni i da predstavljaju pokušaj da se diskredituje predsednik Republike, zarad jeftinog senzacionalizma i obesmisle njegovi napori da Srbija, u njenom najboljem interesu, dobije novu vladu u što skorijem periodu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Neizvesno ko će u Vladu: Mogu i SNS i SPS

Rasim Ljajić: Interesi stranaka se razilaze

Vučić: Ima šanse da SNS formira vladu

Pres služba je precizirala da se Nikolić sastajao i razgovarao, povodom formiranja buduće vlade, do sada sa SNS - 4. juna, sa DS - 6. juna, kao i sa koalicijom SPS-PUPS-JS 11. juna ove godine.

U saopštenju se navodi da je činjenica da je Nikolić razgovarao sa predstavnicima tih stranaka i da je javnost o tome bila i obaveštena.

Zbog toga je, kako se dodaje, "neprihvatljivo izmišljanje nekakvih ''tajnih razgovora'', o čemu ''svedoče", kao po pravilu, ''dobro obavešteni izvori'' ili ''sagovornici koji su želeli da ostanu anonimni'' ili ''upućeni pojedinci'', redovno bez imena i prezimena".

Nikolić je, kako piše u saopštenju, nebrojeno puta do sada istakao da brzo formiranje nove vlade smatra prioritetnim, jer Srbija i njeni građani više nemaju vremena za gubljenje, kao i da je potrebno što pre da se, kroz institucije sistema, uhvati u koštac sa nagomilanim ekonomskim i socijalnim problemima sa kojima se društvo suočava.

(Tanjug)

Foto: Nenad Gajić, S media
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nikolić ne vodi tajne pregovore"

Izvor: B92, 26.Jun.2012

Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ne vodi nikakve tajne pregovore o formiranju vlade u ime SNS, saopštila je danas Pres služba predsednika Republike...U saopštenju ta služba je konstatovala da su navodi medija koji to tvrde netačni i da predstavljaju pokušaj da se diskredituje predsednik...

Nastavak na B92...

Nikolić ne vodi tajne pregovore

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jun.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ne vodi tajne pregovore u ime Srpske napredne stranke o formiranju nove vlade, saopštila je danas pres služba predsednika Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Nikolić: Ne vodim pregovore u ime SNS

Izvor: SEEbiz.eu, 26.Jun.2012

BEOGRAD - Pres služba je precizirala da se Nikolić sastajao i razgovarao, povodom formiranja buduće vlade, do sada sa SNS - 4. juna, sa DS - 6. juna, kao i sa koalicijom SPS-PUPS-JS 11. juna ove godine.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.