Izvor: S media, 10.Nov.2012, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić na Vidu: Srbija će trajati (VIDEO)

Povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu, predsednik Srbije Tomislav Nikolić položio vence u mauzeleju na grčkom ostrvu Vido, posvećenom srpskim vojnicima. Jednoga dana, neko će u ime Srbije da položi venac i obeleži hiljadu godina, napisao je Nikolić u spomen knjizi na Vidu. Nikolić posetio i Srpsku kuću na Krfu, posvećenu boravku srpskih trupa na tom grčkom ostrvu tokom Prvog svetskog rata.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nikolić završava posetu Grčkoj

Izvor: Beta, 11.Nov.2012, 09:13

BEOGRAD, 11. novembra 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić će u nedelju, poslednjeg dana trodnevne posete Grčkoj, prisustvovati komemorativnoj ceremoniji u Memorijalnom centru na ostrvu Vido, kod .

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.