Nikolić i Dodik: Efikasna realizacija započetih zajedničkih projekata

Izvor: Capital.ba, 12.Jan.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i Dodik: Efikasna realizacija započetih zajedničkih projekata

BEOGRAD, Predsjednici Republike Srpske Milorad Dodik i Srbije Tomislav Nikolić tokom susreta u Beogradu posebno su naglasili potrebu za efikasnom realizacijom do sada započetih zajedničkih projekata, koji bi, prema dogovoru dvojice predsjednika, trebalo da budu okončani do kraja ove godine. Dodik i Nikolić posebno su istakli i potrebu za povećanom saradnjom u oblasti ekonomije i kulture. Dodik je zahvalio Nikoliću na >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << borbi za očuvanje Republike Srpske, saopštila je pres-služba predsjednika Srbije. Nikolić i Dodik razgovarali su o trenutnoj ekonomsko-socijalnoj i političkoj situaciji u Srbiji i Republici Srpskoj. Dodik je iskoristio ovaj susret da bi građanima Srbije, predsjedniku Srbije i njegovoj porodici čestitao božićne i novogodišnje praznike.Srna
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Nikolić i Dodik: Efikasna realizacija započetih zajedničkih projekata

Izvor: Cafe.ba, 12.Jan.2016

BEOGRAD - Predsjednici Republike Srpske Milorad Dodik i Srbije Tomislav Nikolić tokom susreta u Beogradu posebno su naglasili potrebu za efikasnom realizacijom do sada započetih zajedničkih projekata, koji bi, prema dogovoru dvojice predsjednika, trebalo da budu okončani do kraja ove godine.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.