Nikolić došao u Prekršajni sud

Izvor: Blic, 21.Dec.2011, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić došao u Prekršajni sud

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić došao je jutros u Prekršajni sud, gde je pozvan da se izjasni o odgovornosti za lepljenje stranačkih plakata u Šapcu.

Nikolića je ispred Prekršajnog suda u Ulici Draže Pavlovića u Beogradu dočekalo više od 300 pristalica SNS-a, koji drže parole među >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojima su "Boris te tuži, Boris si sudi", "Ja sam lepio plakate u BG-u" i "Sudite meni".

Sa Nikolićem je u sud nešto pre deset časova došao i zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić.

Nikolić treba da se izjasni o prijavi koju je protiv njega podnela komunalna policija Gradske uprave Šapca za leplenje plakata u aprilu ove godine.

Ti plakati su pozivali na proteste ispred Narodne skupštine.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLIĆ DOŠAO U PREKRŠAJNI SUD

Izvor: Kurir, 21.Dec.2011

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić došao je u Prekršajni sud, gde je pozvan da se izjasni o odgovornosti za lepljenje stranačkih plakata u Šapcu...Nikolića je ispred Prekršajnog suda u ulici Draže Pavlovića u Beogradu dočekalo više od 300 pristalica SNS-a,...

Nastavak na Kurir...

NIKOLIĆ: KRIV SAM, HAPSITE ME!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2011, 08:42

BEOGRAD - Poveo 300 „advokata“. Lider SNS Tomislav Nikolić i njegov zamenik Aleksandar Vučić odgovarali su juče pred sudijom Prekršajnog suda u Beogradu zbog prijave komunalne policije Šapca da su u aprilu ove godine nepropisno lepili plakate...BEOGRAD - Poveo 300 „advokata“...Lider SNS...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.