Nikolić dobija infuziju

Izvor: B92, 20.Apr.2011, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić dobija infuziju

Beograd -- Lekari su novinarima, u kratkom obraćanju, saopštili da su zadovoljniji stanjem Tomislava Nikolića, otkako je počeo da prima infuziju.

Lekari su Nikoliću, koji 5 dana štrajkuje glađu, infuziju dali u utorak.

Dr Reik Huskić je novinarima rekao da je Nikolićevo "fiziološko stanje stabilno", a da se u skladu sa medicinskim pravilima infuzijama nadoknađuje nedostatak tečnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je potrebna njegovom organizmu.

Pacijent je pod apsolutnom medicinskom kontrolom i tako će biti dok ne odluči da završi s tim što je počeo, rekao je član konzilijuma lekara koji prate stanje lidera SNS Reik Huskić.

On je izjavio i da je u utorak lider naprednjaka bio u malo težem stanju jer su u raznim rezultatima zabeležena odstupanja. To je sada sanirano, dodao je Huskić, ali i napomenuo da Nikolić i dalje odbija da uzme hranu i vodu.

Prethodne informacije o Nikolićevom zdravstvenom stanju dao je kasno sinoć zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić, koji je rekao da Nikolić ima problema sa bubrezima.

Inače, lidera naprednjaka danas po podne posetio je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Konuzin, a pre njega i lider Nove Srbije Velimir Ilić.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.