Nikolić: Zaposlene u RTK snašla sudbina hiljade loših privatizacija

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2016, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Zaposlene u RTK snašla sudbina hiljade loših privatizacija

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u Kragujevcu da je zaposlene u Radio televiziji Kragujevac (RTK) snašla sudbina hiljade ranije privatizovanih preduzeća.

"Doživeli ste sudbinu onih koji su pre vas privatizovani, fabrike, poljoprivredna imanja. Nismo se snašli u tom prelasku između socijalizma i liberalnog kapitalizma, negde smo izgubili neku kopču, bilo je bitno privatizovati, a ne >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << obezbediti posao i radna mesta i platu", rekao je Nikolić novinarima i poželeo zaposlenima u RTK sve najbolje.

On je dodao da ne razume ako neko može da privatizuje firmu i da ona posle toga ne redi, a radnici ne primaju plate.

Nikolić je ocenio da je situacija u privatizovanoj RTK teška, ali je dodao da se ne meša u rad medija, jer nije njihov "ljubimac".

"Nisam njihov ljubimac, ali navikao sam tako više od 20 godina", rekao je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.