Nikolić: Za izbore uvek ima vremena

Izvor: RTS, 30.Jul.2013, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Za izbore uvek ima vremena

Predsednik Tomislav Nikolić apeluje na Vladu naročito na SNS da ubrzano okončaju rekonstrukciju i nastave sprovođenje reforme. Za izbore uvek ima vremena, navodi Nikolić u saopštenju.

Tomislav Nikolić, predsednik Srbije apelovao je na Vladu Srbije, naročito na Srpsku naprednu stranku (SNS) da ubrzano okonča rekonstrukciju i nastavi sprovođenje reformi koje će Srbiju svrstati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u red modernih država i omogućiti bolji život za sve građane.

Nikolić je uputio posebnu poruku SNS da se izdigne uznad partijskih intersa koji joj sada govore da ide na nove izbore zbog ugleda koji uživa u narodu.

U saopštenju, koje je podeljeno novinarima ispred zgrade Predsedništva Srbije, posle sastanka Nikolića, Dačića i Vučića, navodi se da nisu baš svi akteri u Vladi Srbije na adekvatan način shvatili obećanje dato građanima.

Kako se navodi, potrebno je da pokušamo "svi zajedno, svi koji dobro Srbije vide kao najvažniji cilj da očuvamo stabilnost institucija vlade, koja treba da nastavi evropski put".

"Za izbore uvek ima vremena", poručio je predsednik u saopštenju. 
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: SNS da preuzme odgovornost i okonča rekonstrukciju!

Izvor: Kurir, 30.Jul.2013

Predsednik Republike uputio je apel Vladi, naročito SNS da ubrzano okonča rekonstrukciju i nastavi sprovođenje reformi koje će Srbiju svrstati u red modernih država i omogućiti bolji život za sve građane...BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je apel Vladi Srbije, naročito Srpskoj...

Nastavak na Kurir...

Nikolić: SNS treba da se uzdrži od izbora

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2013

Okončajte rekonstrukciju vlade i nastavite sprovođenje reformi koju će Srbiju svrstati u red modernih država, ovim rečima je predsednik Srbije Tomislav Nikolić apelovao na Vladu Srbije i na najsnažniju vladajuću partiju Srpsku naprednu stranku...Okončajte (više) rekonstrukciju vlade i nastavite...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nikolić: Za izbore uvek ima vremena

Izvor: BKTV News, 30.Jul.2013

Predsednik Tomislav Nikolić apeluje na Vladu naročito na SNS da ubrzano okončaju rekonstrukciju i nastave sprovođenje reforme. Za izbore uvek ima vremena, navodi Nikolić u saopštenju.. Tomislav Nikolić, predsednik Srbije apelovao je na Vladu Srbije, naročito na Srpsku naprednu stranku (SNS) da...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.