Nikolić: Tadić neće biti predsednik

Izvor: B92, 05.Apr.2012, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Tadić neće biti predsednik

Novi Sad -- Predsednik SNS Tomislav Nikolić kaže da Boris Tadić, nakon što je podneo ostavku na mesto predsednika Srbije, više neće ponovo biti na toj funkciji.

"Boris Tadić je danas podneo ostavku i više nije predsednik Srbije. Nije i neće biti. Obećavam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zato što znam", rekao je on na mitingu Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

Nikolić je optužio Tadića i Demokratsku stranku da se ponašaju kao da žive u filmu, a ne u stvarnom životu.

"Tadiću su očigledno previše puta rekli da liči na Džordža Klunija, pa se on i Demokratska stranka ponašaju kao da žive u filmu, u kojem su siromašni građani samo statisti", rekao je lider naprednjaka.

Ocenio je da je Srbija prepuna birokratije, korupcije i privilegija za pojedince, dok velika većina građana živi u bedi.

Nikolić je rekao da u Srbiji nema slobode medija, već da "vlast i tajkuni kontrolišu sve što vidimo ili možemo da pročitamo".

Miting SNS počeo je minutom ćutanja u znak sećanja na šestoro mladih koji su poginuli u požaru u diskoteci "Kontarst" u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Miting srpske napredne stranke

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić više nikad neće biti predsednik

Izvor: Beta, 05.Apr.2012

NOVI SAD, 5. aprila 2012. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je u četvrtak da Boris Tadić, pošto je podneo ostavku na mesto predsednika Srbije, više neće ponovo biti na toj.

Nastavak na Beta...

"Tadić se ponaša kao da živi u filmu"

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2012

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je da Boris Tadić, nakon što je podneo ostavku na mesto predsednika Srbije, više neće ponovo biti na toj funkciji..."Boris Tadić je danas podneo ostavku i više nije predsednik Srbije. Nije i neće biti. Obećavam zato što znam",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Vučić: Tadić nije skratio mandat već je podneo ostavku

Izvor: RTV 5, 06.Apr.2012, 16:59

"Boris Tadić je podneo ostavku, od danas je gradjanin. Mi mu želimo da to i ostane. To će biti i najbolje moguće rešenje, jer Srbija mora da ide napred", naveo je Vučić na konferenciji za novinare.. . On je rekao da kategorija "skraćenja mandata" ne postoji ni u Ustavu, ni u zakonu, i ocenio...

Nastavak na RTV 5...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.