Nikolić: Srbija ne ugrožava BiH, ali želi unapređenje odnosa sa RS

Izvor: Blic, 29.Dec.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Srbija ne ugrožava BiH, ali želi unapređenje odnosa sa RS

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u razgovoru s predsednikom Republike Srpske (RS) Miloradom Dodikom u Beogradu da Srbija ne čini ništa da ugrozi BiH, ali da želi da što je više moguće unapredi odnose sa RS u cilju obezbeđenja njene budućnosti i napretka, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Dodik i Nikolić razgovarali su o unapređenju saradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije i RS u skladu s Dejtonskim sporazumom i aktuelnoj bezbednosnoj i političkoj situaciji u BiH i regionu, navodi se u saopštenju.

Oni su zaključili da je potrebno uložiti zajedničke dodatne napore u očuvanje stabilnosti i rešavanje problema razgovorom, uprkos tome što, kako su ocenili, pojedini političari pokušavaju da neodgovornim izjavama pojačaju tenzije u BiH.

Nikolić je prihvatio Dodikov poziv da 9. januara sledeće godine prisustvuje obeležavanju Dana RS u Banjaluci, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Srbija ne ugrožava BiH, ali unapređuje odnose sa RS

Izvor: RTS, 29.Dec.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u razgovoru s predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Beogradu da Srbija ne čini ništa da ugrozi BiH, ali da želi da što je više moguće unapredi odnose sa RS u cilju obezbeđenja njene budućnosti i napretka, saopštila je služba...

Nastavak na RTS...

Nikolić: Srbija ne ugrožava BiH, ali želi unapređenje odnosa sa RS

Izvor: Večernje novosti, 29.Dec.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u razgovoru s predsednikom Republike Srpske (RS) Miloradom Dodikom u Beogradu da Srbija ne čini ništa da ugrozi BiH Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u razgovoru s predsednikom Republike Srpske (RS) Miloradom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.