Nikolić: Srbija će postupati po Ustavu, svaki novi pokušaj završiće se loše!

Izvor: BKTV News, 15.Jan.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Srbija će postupati po Ustavu, svaki novi pokušaj završiće se loše!

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je danas održana Generalštabu Vojske Srbije, završena je i javnosti se obratio predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Predsednik Srbije je napomenuo da su ovi događaji vezani za voz zapravo poslednji trzaji odlazeće američke administracije.

"Pojavljivanje jednice ROSU bio je znak da Albanci žele rat. Upozoravam sve u privremenim inisitiucijama >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Prištini, da ne ustupaju na teritorije gde ne mogu da budu.Mi ne želimo rat, ali po ustavu smo dužni da zaštitimo svoj pedalj teritorije i građane", rekao je Nikolić.

On je istakao da Srbija razgovara sa svetskim autoritetima.

"EU nije u stanju da daje pravi odgovor kao i NATO. I u toj situaciji kada bi desetine hiljade Srba ostavili bez zaštite. Nikad nećemo izazvati sukob, otpočeti, ali svoj narod nikada nećemo ostaviti na cedilu", kaže presednik Srbije i dodaje da očigledno sporazumi u Briselu služe da ih Albanci iz privremenih institucija pogaze.

Nikolić je na kraju istakao da će naša zemlja postupati po Ustavu Srbije i da će se svaki novi pokušaj završiti loše, i da o tome dobro razmisle i Albanci i njihovi sponzori.

Podsetimo, sednicom Saveza za nacionalnom bezbednost je predsedavao predsednik Srbije Srbije Tomislav Nikolić.

U radu su učestvovali premijer Srbije Aleksandar Vučić, ministar policije Nebojša Stefanović, ministar odbrane Zoran Djorđević, ministarka pravde Nela Kuburović, direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Događaji vezani za voz su poslednji trzaji američke administracije

Izvor: Blic, 15.Jan.2017

Čini mi se da su ovi događaji vezani za voz trzaji odlazeće američke administracije, kaže predsednik Srbije Tomislav Nikolić nakon završenog sastanka Saveta za nacionalnu bezbednost...Kako je kazao, sporazumi iz Brisela služe da se Srbija podseti na šta se obavezala, a da ih Albanci jednostavno...

Nastavak na Blic...

Nikolić: Juče smo bili na ivici sukoba, Albanci želeli rat

Izvor: N1 televizija, 15.Jan.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, da je jučerašnji dan, kada je voz iz Beograda za Kosovsku Mitrovicu zaustavljen u Raškoj iz bezbednosnih razloga, bio na ivici sukoba...“Jučerašnji dan je bio na ivici sukoba sa privremenim institucijama...

Nastavak na N1 televizija...

Nikolić: Pojavljivanje jednice "ROSU" bio je znak da Albanci žele rat

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2017

Čini mi se da su ovi događaji vezani za voz trzaji odlazeće američke administracije, kaže predsednik Srbije Tomislav Nikolić nakon završenog sastanka Saveta za nacionalnu bezbednost...Kako je kazao, sporazumi iz Brisela služe da se Srbija podseti na šta se obavezala, a da ih Albanci jednostavno...

Nastavak na Vesti-online.com...

NIKOLIĆ: Albanci žele rat, svaki novi pokušaj završiće se loše

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2017

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je danas održana Generalštabu Vojske Srbije je završena...Sednicom je predsedavao predsednik Srbije Srbije Tomislav Nikolić...- Sporazumi iz Brisela služe da se Srbija podseti na šta se sve obavezala, a da ih Albanci jednostavno pogaze. Predmet dijaloga...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.