Nikolić:Srbija će imati svoje uslove u daljim integracijama

Izvor: Politika, 29.Sep.2012, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić:Srbija će imati svoje uslove u daljim integracijama

BEOGRAD –Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izajvio je danas da će Srbija u daljem procesu evropskih integracija imati svoje uslove, jer „nema razloga da trčimo za datumom i papirom”.

„Deset godina trčanja je Srbiju dovelo do prosjačkog štapa. Sad cemo malo da mislimo o sebi. Na sve strane imamo prijatelje, neka se takimiče ko će da pomogne Srbiji”, rekao je Nikolić.

Nikoić je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << skupštini SNS, čiji je bio predsednik do izbora na funkcuiju predsednika države, rekao da će Srbija ispuniti sve uslove koje su morale da ispune druge države, a da ne treba da joj se postavljaju oni uslovi koji nisu drugima.

„Pripadamo velikoj svetskoj porodici naroda, želimo da pripadamo i evropskoj porodici. Znaju nas dobro i šta možemo da ispunimo i šta ne možemo. Bez Kosova i Metohije bi se osećali kao čovek u velelepnoj palati koji je na smrt bolestan”, zaključio je predsednik Srbije.

Tanjug

objavljeno: 29.09.2012

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Nema razloga da trčimo za datumom i papirom (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Sep.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izajvio je danas da će Srbija u daljem procesu evropskih integracija imati svoje uslove:.."Deset godina trčanja je Srbiju dovelo do prosijačkog štapa. Sad ćemo malo da mislimo o sebi. Na sve strane imamo prijatelje, neka se takimiče ko će da pomogne Srbiji"...Nikoić...

Nastavak na S media...

Nikolić: Srbija će imati svoje uslove u daljim integracijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2012

BEOGRAD -..Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izajvio je danas da će Srbija u daljem procesu evropskih integracija imati svoje uslove, jer "nema razloga da trčimo za datumom i papirom"..."Deset godina trčanja je Srbiju dovelo do prosijačkog štapa. Sad ćemo malo da mislimo o sebi. Na sve strane...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.