Nikolić: Srbija će brinuti o Srbima u drugim državama

Izvor: Studio B, 22.Maj.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Srbija će brinuti o Srbima u drugim državama

Srbija će brinuti o svim pripadnicima srpskog naroda i obezbediće maksimalnu zaštitu prava naših sunarodnika, istakao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić u razgovoru sa Andrijom Mandićem, predsednikom Nove srpske demokratije iz Crne Gore.

Predsednik Nikolić je najavio da će tokom Samita "Brdo Brioni proces" u Budvi, posebnu pažnju posvetiti srpskom narodu u Crnoj Gori.

Andrija Mandić, predsednik Nove srpske demokratije, upoznao je predsednika Nikolića >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sa trenutnim stanjem i položajem u kome se nalazi srpski narod u Crnoj Gori.

Mandić je predsedniku Srbije preneo poruku da će srpski narod nastaviti borbu za ravnopravnost u Crnoj Gori.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Srbi u Crnoj Gori izloženi diskriminaciji

Izvor: Cafe.ba, 22.Maj.2015

PODGORICA - Srpski narod u Crnoj Gori izložen je brutalnoj diskriminaciji od razbijanja zajedničke države sa Srbijom, izjavio je danas predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić u razgovoru sa predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem...Mandić je tokom susreta u Beogradu obavijestio predsjednika...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.