Nikolić: Putin će uveličati paradu

Izvor: Studio B, 13.Okt.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Putin će uveličati paradu

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je pozvao predsednika Rusije Vladimira Putina da obeleže 70 godina od oslobođenja Beograda i napomenuo da je njega Putin pozvao na obeležavanje 70 godina od pobede nad fašizmom sledeće godine.

Obe pobede iz rata se proslavljaju paradom, rekao je Nikolić za RTS. To je čast vojske koja je u tome učestvovala i ovoj deci koja nastavljaju slavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << te vojske, istakao je Nikolić.

Ukoliko Putinova poseta ne bi bila povezana sa ovakvim jubilejom, sigurno ne bi bilo ni vojne parade, rekao je Nikolić. Ova parada je bila predviđena, a mi smo samo želeli da je uveličamo, istakao je Nikolić. 
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.