Nikolić: Pregovori sa Prištinom biće podignuti na viši nivo

Izvor: BKTV News, 14.Avg.2012, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Pregovori sa Prištinom biće podignuti na viši nivo

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je danas da će pregovori Beograda i Prištine biti podignuti “na viši nivo”, prenela je pres-služba predsednika.
U saopštenju sa razgovora Nikolića i ambasadora Austrije Klemensa Koje prenete su i reči predsednika Srbije da će novi pregovarački tim Srbije preuzeti punu odgovornost za dalje rešavanje situacije na Kosovu.
Austrijski ambasador, koji odlazi sa dužnosti, preneo je Nikoliću uverenje će Austrija nastaviti da podržava reforme na evropskom putu Srbije i napore Srbije da nastavi razgovore sa predstavnicima privremenih vlasti u Prištini, navodi se u saopštenju.

Izvor: Blic
Tweet
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.