Nikolić: Napad na Vučića odraz loših odnosa u BiH

Izvor: Večernje novosti, 12.Jul.2015, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Napad na Vučića odraz loših odnosa u BiH

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da napad na srpskog premijera Aleksandra Vučića u Potočarima, koji je označio kao pokušaj linčovanja, predstavlja odraz loših odnosa u BiH i pokazatelj mišljenja pojedinih bošnjačkih političara i verskih vođa o Srbima. "Pokušaj linčovanja predsednika Vlade Srbije je odraz loših, skoro neprijateljskih, odnosa u BiH i jasno pokazuje šta o Srbima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kao narodu misle pojedini bošnjački političari i verske vođe", izjavio je Nikolić, a saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Nikolić navodi dalje da je Vučić napadnut zato što je predstavljao Srbiju i što je "došao sa rukom ispruženom u znak pomirenja". "Niko ne sme da ostane ravnodušan pred divljaštvom koje je ličilo na napad na srpske svatove 1992. godine. Ako je potrebna izuzetna hrabrost da bi se otišlo u prijateljsku posetu, onda se postavlja pitanje šta je tek neprijateljstvo", naveo je Nikolić i čestitao Vučiću na hrabrosti i njegovom obezbeđenju na odanosti. Predsednik Srbije ističe dalje da Srbija svoj stav prema drugim narodima i državama neće da menja, "on ostaje prijateljski, drugi treba da se zamisle nad onim što čine ili su učinili svađajući nas 20 godina posle građanskog rata“.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Napad na Vučića odraz loših odnosa u BiH

Izvor: Cafe.ba, 12.Jul.2015

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić ocijenio je da je pokušaj linčovanja premijera Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici odraz loših, skoro neprijateljskih, odnosa u BiH i jasno pokazuje šta o Srbima kao narodu misle pojedini bošnjački političari i vjerske vođe..."Niko ne sme da...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.