Nikolić: Na prljavu kampanju protiv mene biće potrošeno 15 miliona evra

Izvor: BKTV News, 29.Apr.2012, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Na prljavu kampanju protiv mene biće potrošeno 15 miliona evra

Na kampanju protiv mene biće potrošeno oko 15 miliona evra, izjavio je danas predsednički kandidat liste Pokrenimo Srbiju i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić.
'To je više od 1.000 novih radnih mesta', izjavio je Nikolić koji smatra da Srbija toliko gubi zbog toga što Boris Tadić ne sme da izgubi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << izbore.
Nikolić je u Ečkoj rekao da su se u kampanju 'umešale specijalne novine koje ne postoje' i štampaju brojeve u kojima se loše govori o njemu i koaliciji Pokrenimo Srbiju.
'Sada su Velimir Ilić i Bogoljub Karić najgori ljudi samo zato što više ne podržavaju Borisa Tadića', istakao je Nikolić i ocenio da je ovo najprljavija kampanja u Evropi.
'Ovakvom kampanjom Tadić ne vodi Srbiju u Evropu, a ne vodi ni u svoju pobedu', smatra Nikolić.
Nikolić tvrdi da je Republička radiodifuzna agencija zabranila spot te stranke u kojem Tadić za hravtsku televiziju 'kaže da nije ponosan što je predsednik
Srbije'.
'Izvinite, Srbiju ne može da vodi onaj ko nije ponosan što je njen predsednik', rekao je on.
Izvor: Blic
Tweet
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Boris Tadić,   Bogoljub Karić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.