Nikolić: Dajte šansu Srbiji

Izvor: B92, 17.Maj.2012, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Dajte šansu Srbiji

Beograd -- Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić pozvao birače da u nedelju glasaju za bolju budućnost, jer je to poslednja šansa za promene.

"Nemojte kažnjavati sebe tako što ćete ostati kod kuće. Bolje kaznite (kandidata DS Borisa) Tadića, za sve ono što je obećao, a nije ispunio. Jer, ukoliko ne glasate, to će biti isto, kao da ste glasali za Borisa Tadića. Izadjite i glasajte, za bolju budućnost vas i vaše dece", poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Nikolić u izjavi koji je prenela Srpska napredna stranka.

Nikolić je ocenio da su rezultati izbora u nedelju vrlo neizvesni i da svaki glas može da odluči ko će biti predsednik Srbije.

"Srbiji je potreban predsednik svih građana, koji će se boriti protiv kriminala i korupcije, koji će biti nezavisan od političke elite i bez ikakve obaveze prema političkim strankama", istakao je Nikolić i dodao da je Srbiji danas potrebna Vlada koja će posvetiti punu pažnju rešavanju nagomilanih ekonomskih problema u kojima se zemlja nalazi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Izbori u nedelju referendum za EU

Izvor: Kurir, 17.Maj.2012

Rezultati izbora u nedelju su vrlo neizvesni i svaki glas može da odluči ko će biti predsednik Srbije, kaže Tomislav Nikolić i poziva građane da glasaju za bolju budućnost, jer je to, kako je rekao, poslednja šansa za promene..15:46 Doktoranti sa univerziteta u Londonu, Berlinu i Hajdelberg:...

Nastavak na Kurir...

Nikolić: Izađite na izbore i kaznite Tadića (VIDEO)

Izvor: S media, 17.Maj.2012

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić pozvao je birače da u nedelju glasaju za bolju budućnost, jer je to poslednja šansa za promene..."Nemojte kažnjavati sebe tako što ćete ostati kod kuće. Bolje kaznite (kandidata DS Borisa) Tadića, za sve ono što je obećao,...

Nastavak na S media...

Nikolić: Kaznite Tadića!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2012

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić pozvao je u četvrtak birače da u nedelju glasaju za bolju budućnost, jer je to poslednja šansa za promene..."Nemojte kažnjavati sebe tako što ćete ostati kod kuće. Bolje kaznite Tadića, za sve ono što je obećao, a nije ispunio....

Nastavak na Vesti-online.com...

Nikolić pozvao građane da kazne Tadića

Izvor: Radio 021, 17.Maj.2012

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić pozvao je danas građane Srbije da u nedelju, 20. maja, izađu na izbore, glasaju za njega i da tako "kazne" predsedničkog kandidata koalicije "Izbor za bolji život" Borisa Tadića.

Nastavak na Radio 021...

Nikolić: U nedjelju posljednja šansa za promjene

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Maj.2012

Predsjednički kandidat Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić pozvao je danas birače da 20. maja, na drugom krugu izbora za predsjednika Srbije, glasaju za bolju budućnost, te ocijenio da je to posljednja šansa za promjene. "Nemojte kažnjavati sebe tako što ćete ostati kod kuće. Bolje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.