Nikolić: Čekam dogovor sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Čekam dogovor sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić oglasio se danas prvi put posle navoda o njegovoj kandidaturi za predsednika i za dnevni list "Kurir" rekao da i dalje čeka dogovor sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Ja i dalje čekam dogovor sa Aleksandrom Vučićem. Pre toga neću doneti nikakvu odluku i svojim izjavama neću nikoga da stavljam pred svršen čin. Tako sam obećao i nikada ne gazim svoju reč, mada je jasno da se SNS ponaša kao da nema vremena da sačeka dogovor >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i zajedničku izjavu koju smo obećali građanima. Ovako se ponašam zato što volim Srbiju a ne vlast", rekao je Nikolić.

Ruska agencija Sputnjik sinoć je prva prenela da je Nikolić odlučio da se opet kandiduje, a potom je ta informacija još nekim beogradskim medijima nezvaničnio potvrđena u kabinetu predsednika Srbije.

Regionalna TV N1 prenela je danas da je došla do potvrde da je Nikolić poslao u utorak pismo premijeru i predsedniku SNS Aleksandru Vučiću u kom je od njega zatražio da mu dodeli mesto lidera SNS i predsednika Vlade Srbije u zamenu za podršku na izborima.

Nikolić prethodnih meseci nije krio želju za novim predsedničkim mandatom i za to je očekivao podršku SNS, na čijem čelu je bio sve do 2012. godine kada je podneo ostavku pošto je izabran za predsednika Srbije.

Glavni odbor SNS sutra bi trebalo da donese zvaničnu odluku o kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Kandidatura Srbije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Čekam dogovor sa Vučićem

Izvor: Radio 021, 16.Feb.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić oglasio se prvi put posle navoda o njegovoj kandidaturi za predsednika Srbije i rekao da i dalje čeka dogovor sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem..."Ja i dalje čekam dogovor sa Aleksandrom Vučićem. Pre toga neću doneti nikakvu odluku i svojim izjavama neću...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.