Nema nikakvih razgovora Vučića i Nikolića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nema nikakvih razgovora Vučića i Nikolića"

Nema nikakvih pregovora Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića, a posebno ne tajnih, rečeno je večeras Tanjugu u kabinetu premijera.

Premijer je večeras domaćin na večeri sa austrijskim kancelarom, i "ne pada mu na pamet da se bavi takvim stvarima i uzaludnim razgovorima", rečeno je Tanjugu u kabinetu premijera.

Domaći mediji su danas objavili spekulacije o navodinim tajnim pregovorima Nikolića i Vučića.

Nikolić: Čekam dogovor sa Vučićem
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić oglasio se danas prvi put posle navoda o njegovoj kandidaturi za predsednika i za dnevni list "Kurir" rekao da i dalje čeka dogovor sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Ja i dalje čekam dogovor sa Aleksandrom Vučićem. Pre toga neću doneti nikakvu odluku i svojim izjavama neću nikoga da stavljam pred svršen čin. Tako sam obećao i nikada ne gazim svoju reč, mada je jasno da se SNS ponaša kao da nema vremena da sačeka dogovor i zajedničku izjavu koju smo obećali građanima. Ovako se ponašam zato što volim Srbiju a ne vlast", rekao je Nikolić.

Ruska agencija Sputnjik sinoć je prva prenela da je Nikolić odlučio da se opet kandiduje, a potom je ta informacija još nekim beogradskim medijima nezvaničnio potvrđena u kabinetu predsednika Srbije.

Regionalna TV N1 prenela je danas da je došla do potvrde da je Nikolić poslao u utorak pismo premijeru i predsedniku SNS Aleksandru Vučiću u kom je od njega zatražio da mu dodeli mesto lidera SNS i predsednika Vlade Srbije u zamenu za podršku na izborima.

Nikolić prethodnih meseci nije krio želju za novim predsedničkim mandatom i za to je očekivao podršku SNS, na čijem čelu je bio sve do 2012. godine kada je podneo ostavku pošto je izabran za predsednika Srbije.

Glavni odbor SNS sutra bi trebalo da donese zvaničnu odluku o kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PREDSEDNIK SRBIJE ZA KURIR: Istina je, razgovarao sam sa Vučićem!

Izvor: Kurir, 17.Feb.2017, 16:53

..."Tačno je, razgovarao sam sa Aleksandrom, ali ne mogu da otkrivam detalje", istakao je Nikolić..Podsetimo kako je Kurir objavio, Vučić i Nikolić razgovarali su telefonom oko 15 minuta nešto posle 15 časova Detalji ovog razgovora za sada nisu poznati..Kako je ranije rečeno, Nikolić je obećao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.