NIKOLIĆ: POTREBNI SU NAM EVROPSKI STANDARDI

Izvor: Kurir, 01.Feb.2012, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ: POTREBNI SU NAM EVROPSKI STANDARDI

BEOGRAD - Ciljevi. Tomislav Nikolić, predsednik Srpske napredne stranke, i Aleksandar Vučić, zamenik predsednika, sastali su se juče s Miroslavom Lajčakom, direktorom za Rusiju, Istok i Zapadni Balkan Evropske službe spoljnih poslova, i s Vensanom Dežerom, šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji.

BEOGRAD - Ciljevi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Tomislav Nikolić, predsednik Srpske napredne stranke, i Aleksandar Vučić, zamenik predsednika, sastali su se juče s Miroslavom Lajčakom, direktorom za Rusiju, Istok i Zapadni Balkan Evropske službe spoljnih poslova, i s Vensanom Dežerom, šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji.

- Srbija pre priključenja Evropskoj uniji mora da učini sve da stabilizuje političku i ekonomsko-socijalnu situaciju. Naša zemlja ne može ostvariti sav svoj potencijal s najvišom stopom nezaposlenosti na Balkanu, s fabrikama koje ne rade, s poljoprivredom koja je zapostavljena - kazao je između ostalog lider SNS.

Nikolić je dodao da Srbija pre ulaska u EU mora da primenjuje evropske standarde kako jednog dana, kad budemo primljeni u Uniju, ne bismo zaostajali za razvijenim zemljama već bili ravnopravan i poželjan partner.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.