Lukšić se sastao sa Mrkićem

Izvor: RTS, 30.Maj.2013, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukšić se sastao sa Mrkićem

Jednodnevnu posetu Srbiji, šef crnogorske diplomatije Igor Lukšić počeo susretom sa srpskim kolegom Ivanom Mrkićem. Tokom dana, Lukšić bi trebalo da se sastane sa ostalim najvišim zvaničnicima Srbije.

Potpredsednik vlade Crne Gore i ministar spoljnih poslova i evrointegracija te zemlje Igor Lukšić, sastao se sa šefom srpske diplomatije Ivanom Mrkićem, u okviru jednodnevne posete Srbiji.

Lukšić bi tokom dana trebalo da se sastane i sa predsednikom Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tomislavom Nikolićem, premijerom Ivicom Dačićem, kao i prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem.

Planirani su i susreti sa potpredsednicom Vlade za evropske integracije Suzanom Grubješići sa predsednikom Skupštine Srbije Nebojšom Stefanovićem.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukšić u Beogradu

Izvor: RTS, 30.Maj.2013

Vicepremijer i šef diplomatije Crne Gore Igor Lukšić boravi u poseti Beogradu u okviru koje se sastaje sa najvišim zvaničnicima Srbije. Lukšić rekao da Crna Gora snažno podržava evropski put Srbije, ocenjujući da je odluka Beograda da prihvati sporazum sa Prištinom pozitivno uticala na situaciju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.