Lažni napisi o predsedniku Nikoliću

Izvor: RTS, 29.Maj.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni napisi o predsedniku Nikoliću

Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića je demantovao napise u beogradskoj štampi u vezi sa putovanjima predsednika Republike Srbije.
Pozivajući se na pisanje "Blica", koordinator za saradnju sa medijima u kabinetu predsednika Srbije Vuk Fatić u saopšenju negira da su u sklopu državne delegacije koja je otputovala sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nikolićem, a "o trošku građana", u Moskvi boravili i "drugari" njegovog mlađeg sina Branislava, prenosi Fonet.

Prema saopštenju, "imenovana lica su, poput mnogih građana Srbije koji su bili u prilici da tih dana otputuju u Moskvu, prisustvovala vojnoj paradi na Crvenom trgu" i nisu bila u sklopu zvanične delegacije, niti su putovali o trošku građana Srbije.
U saopštenju se demantuju i novinski napisi da je "supruga predsednika Republike na put u Njujork i na Kubu vodila stilistu, a na put u Azerbejdžan stilistu za cipele".
"Nikada sa suprugom predsednika Republike ne putuje nikakva stilistkinja", precizira se u saopštenju i ukazuje da su takvi tekstovi krajnje neprofesionalni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nikolićev kabinet: Lažni napisi u štampi

Izvor: Danas, 29.Maj.2015

Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića u petak je, kao "lažne", demantovao napise u beogradskoj štampi "vezane za putovanja predsednika i posebno odlazak na vojnu paradu održanu u Moskvi 9. maja ove godine"...Pozivajući se na pisanje Blica, koordinator za saradnju sa medijima u kabinetu predsednika...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.