Ko se bavi smenom Nikolića: Dokon pop i jariće krsti

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se bavi smenom Nikolića: Dokon pop i jariće krsti

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović ocenio je danas povodom inicijative Socijaldemokratske stranke (SDS) za razrešenjem predsednika Tomislava Nikolića da narod odlučuje na izborima i da SDS na narednim izborima ponovo može da kandiduje svog lidera Borisa Tadića.

- Očigledno je da SDS >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne može da shvati da Boris Tadić više nije predsednik Srbije i da im je žao zbog toga, kazao je Đukanović novinarima u Skupštini Srbije.

On je čitavu inicijativu prokomentarisao narodnom poslovicom "Dokon pop i jariće krsti".

Upitan kako će SNS odgovoriti na tu inicijativu, Đukanović je rekao "jednim lepim osmehom".

Poslanička grupa Socijaldemokratske stranke, Zajedno za Srbiju i Zeleni Srbije predala je danas u parlamentu inicijativu za smenu predsednika Nikolića, jer je, kako se ocenjuje, prekršio Ustav komentarišući najavu tužioca Vladimira Vukčevića da će biti ispitane optužbe za ratne zločine koje je ranije na račun načelnika Generalštaba Ljubiše Dikovića izneo Fond za humanitarno pravo.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.