Josipović: Susret sa Nikolićem trenutno nije moguć

Izvor: Blic, 19.Dec.2012, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Josipović: Susret sa Nikolićem trenutno nije moguć

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio je za Radio-televiziju Vojvodine (RTV) da susret sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem trenutno nije moguć.

- Naš susret ima smisla samo onda ako zajedno možemo poslati neku dobru poruku. Za sada je bolje da još uvek tražimo puteve - rekao je Josipović u emisiji "Radar" a prenosi RTV na svom sajtu.

Predsednik Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj Milorad Pupovac kazao je u toj emisiji da se pitanje povratka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izbeglica, njihovih prava i manjinskih prava uopšteno, ne mogu razvijati bez saradnje dveju država.

Povezane vesti: Đurić: Dačić nastavlja dijalog u interesu Srbije, a Nikolić ne ide u Budvu zbog loše atmosfere Pusićeva: Nikolić i Josipović odlučuju kada će se sresti Josipović: Rešavati probleme povratka i zbrinjavanja izbeglica Josipović: Pitanje granice rešiti dogovorom ili arbitražom Josipović: Za sada ne planiram susret s Nikolićem
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.