Izvor: Njuz.net, 10.Sep.2015, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet prevarant se ubio nakon što je razmenio nekoliko mejlova sa Tomislavom Nikolićem

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD/LONDON, 10. septembar 2015, (Njuz) – Prevarant koji je pokušao da nigerijskom prevarom nasamari predsednika Srbije Tomislava Nikolića izvršio je samoubistvo posle nekoliko razmenjenih imejl poruka sa njim, saznaje Njuz.
Prevarant Džon Marsel iz Velike Britanije poslao je na Nikolićev mejl klasičnu nigerijsku prevaru u kojoj se predstavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << kao Džordž Abed uz poruku “Vi ne znaš me lično, ali ja investirati sa tobom, u banku deponovano 17.600.000 euros, ti se javi na phone number +22508188984 radi dogovor”.
Predsednik Nikolić je, kako saznajemo, na ovu poruku najpre odgovorio porukom “Prestolonasledniče, jesi li ti?”, ali mu je prevarant ponovo tražio da pozove navedeni broj telefona.
– Predsednik mu je na to odgovorio da su oni iz Velike Britanije možda navikli da naređuju Srbima, ali da predsedniku Srbije ne može da naređuje neko ko je kolonizovao druge narode i bombardovao saveznike u ratu, a naročito ne neko na čijoj zemlji nikad nisu otkriveni dinosaurusi već u muzejima drže kosti onih dinosaurusa koje su ukrali u drugim zemljama – rekli su Njuzu u kabinetu predsednika, dodajući da je između njega i prevaranta razmenjeno još nekoliko poruka, posle čeka je komunikacija prestala.
Londonski mediji su narednog dana objavili da je izvesni Džon Marsel izvršio samoubistvo skokom sa desetog sprata. Policija je prilikom uviđaja u Marselovom stanu pronašla kratku oproštajnu poruku koja je glasila “Ovo je previše. Žao mi je”.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Predsednik uputio poruku SNS

Izvor: Danas, 11.Sep.2015, 11:21

Podrška predsednika Srbije Tomislava Nikolića lideru SPS Ivici Dačiću, zbog snimaka koji su objavljeni a na kojim se vidi njegov susret sa optuženim za šverc droge Rodoljubom Radulovićem, predstavlja lično i političko saosećanje, ali se istovremeno takvom izjavom šalje i određena politička...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.