File sutra u Beogradu s Nikolićem

Izvor: Blic, 17.Mar.2013, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

File sutra u Beogradu s Nikolićem

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se sutra s komesarom za proširenje EU Štefanom Fileom, koji boravi u jednodnevnoj poseti Beogradu, saopštila je pres služba predsednika.

Posle sastanka Nikolića i Filea predvidjena je konferencija za novinare, navedeno je u saopštenju.

"Reč je o redovnim konsultacijama uoči predstojećih važnih odluka vezanih za Srbiju", rekao je Fileov portparol Peter Stano za Tanjug.

Stano je podsetio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će Evropska komisija u aprilu podneti izveštaj o napretku Srbije u evropskim integracijama i dijalogu Beograda i Prištine, nekon čega će Savet odlučiti o dodeljivanju datuma za početak pregovora o pridruživanju.

I prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu sa evropskim komesarom za proširenje Štefanom Fileom, saopšteno je iz Vlade Srbije.

File dolazi sutra u jednodnevnu posetu Beogradu, gde će sa srpskim zvaničnicima imati redovne konsultacije uoči podnošenja aprilskog izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije.

Povezane vesti: Nikolić u Azerbejdžanu: Odavno se dva ovako udaljena naroda nisu ovoliko zbližila Nikolić sutra u Turskoj Nikolić: Odnosi Srbije i Crne Gore prošli najtežu fazu Nikolić i Vujanović saglasni: Odlični odnosi interes i Srbije i Crne Gore Đukanović: Nikolićeva poseta impuls unapređenju odnosa
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

File sutra u Beogradu s Nikolićem i Vučićem

Izvor: Blic, 17.Mar.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se sutra s komesarom za proširenje EU Štefanom Fileom, koji boravi u jednodnevnoj poseti Beogradu, saopštila je pres služba predsednika...Posle sastanka Nikolića i Filea predvidjena je konferencija za novinare, navedeno je u saopštenju..."Reč je o redovnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.