Dr Ilić: Stanje Nikolića zabrinjavajuće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2011, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr Ilić: Stanje Nikolića zabrinjavajuće

BEOGRAD -

Član lekarskog konzilijuma, koji brine o zdravstvenom stanju lidera Srpske napredne stranke, Ljubomir Ilić izjavio je danas da je zdravstveno stanje Tomislava Nikolića veoma zabrinjavajuće zbog kontinuiranog štrajka žeđu, koji je ušao u šesti dan.

Ilić je novinarima u Beogradskom kliničko-bolničkom centru rekao da će po preporuci konzilijuma i uz saglasnost Nikolića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << konzilijum biti proširen lekarom anesteziologom.

Upitan kakvo je danas Nikolićevo stanje u odnosu na sredu, Ilić je odgovorio da sve dok traje štrajk žeđu svaki dan može biti samo gore.

"Ovo je šesti dan kako to traje, mi činimo izuzetne napore da nadomestimo elektrolite i tečnost intravenskim putem, ali Nikolić uporno odbija da uzima osnovne lekove na usta", rekao je Ilić.

On je objasnio da uočeni disbalans fluida i elektrolita lekari nadoknađuju isključivo intravenskim putem i precizirao da Nikolić i dalje odbija da infuzijom dobija hranljive materije.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Štrajk

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.