Đurić: U Sočiju dogovorena saradnja u svim oblastima

Izvor: Blic, 13.Sep.2012, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: U Sočiju dogovorena saradnja u svim oblastima

Savetnik predsednika Srbije Marko Đurić izjavio je večeras da su predsednici Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin u Sočiju razgovarali o unapređenju saradnje dve zemlje u svim oblastima.

Đurić je, na prijemu koji je organizovao odlazeći ruski ambasador Aleksandar Konuzin, rekao da dva predsednika uspostavljaju "jedan kvalitetan lični odnos koji može da znatno doprinese unapređenju naših međusobnih odnosa".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
On je naznačio da su "ova administracija, i predsednička i vlada", posvećene unapređenju saradnje sa svim zemljama.

Povezane vesti: Nikolić za rusku televiziju: Jedino Srbiju volim više od Rusije Nikolić sutra u Sočiju s Putinom Đurić: Nikolić i Putin u Sočiju o ruskim investicijama Dačić i Titov o investicijama i pomoći za budžet Putin i Nikolić trasiraju put za jačanje ekonomskih veza
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Vladimir Putin,   Ambasador Rusije,   Aleksandar Konuzin

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.