DUEL; Nikolić: Žao mi je, žao mi je, žao mi je... (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Maj.2012, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUEL; Nikolić: Žao mi je, žao mi je, žao mi je... (VIDEO)

Lider SNS-a Tomislav Nikolić i lider DS-a Boris Tadić u TV duelu na RTS-u obadili su osam tema, od kojih je svaka bila škakljiva na svoj način.

Nikolić: Tadić se vraća u godine kada je pravio svoje lutke (VIDEO)

Ko je bio bolji u TV duelu - Nikolić ili Tadić? (ANKETA)

Duel: Tadić: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Vaša politika je opasna; Nikolić: Kaznite Borisa Tadića! (VIDEO, FOTO)

Kada je otvoreno pitanje ekonomije, lider naprednjaka započeo je svoja tri minuta rečima "žao mi je", i tom konstatacijom započinjao je svaku narednu rečenicu. Osvrćući se na, kako je rekao, prljavu kampanju, Nikolić je rekao da mu je "žao što je DS odbila da glavna tema kampanje bude ekonomija". Konstatovao je da mu je žao što je Srbija balkanska zemlja koja ima najmanje plate, koja ima veliki broj nezaposlenih... Pogledajte:

(S media)

Foto: Video capture Youtube
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.