U Subotici rasprava o primarnoj zdravstvenoj zaštiti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Subotici rasprava o primarnoj zdravstvenoj zaštiti

BEOGRAD - Dvodnevni radni sastanak o Nacrtu strategije primarne zdravstvene zaštite u Srbiji, u čijem radu učestvuje i ministar zdravlja Tomica Milosavljević, održava se danas i sutra u subotičkom hotelu Patria, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Srbije.

Na sastanku predstavnici domova zdravlja, zavoda za javno zdravlje, komora zdravstvenih radnika, Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo i socijalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << politiku, lokalnih samouprava i udruženja korisnika zdravstvenih usluga raspravljaće šta će Strategija doneti građanima i zaposlenima u zdravstvu.

"Radni sastanak organizuje se u okviru zajedničkog projekta Ministarstva zdravlja i Kanadske agencije za međunarodni razvoj (CIDA) Politika primarne zdravstvene zaštite na Balkanu", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MILOSAVLJEVIĆ U BRISELU

Izvor: Kurir, 05.Feb.2009

BEOGRAD, 05. februar 2009. (FoNet) - Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević otputovao je danas u Brisel gde će sa zvaničnicima Evropske komisije razgovarati o zakonodavnoj i institucionalnoj reformi u oblasti zaštite potrošača i konkurencije,saopštilo je Ministarstvo trgovine i usluga....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.