Tomica Milosavljević operisao kičmu u Minhenu

Izvor: Glas javnosti, 24.Apr.2010, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomica Milosavljević operisao kičmu u Minhenu

BEOGRAD - Ministar zdravlja Tomica Milosavljević zbog problema s kičmom operisan je na Neurohirurškom odeljenju klinike "Groshadern" u Minhenu, rečeno je u Ministarstvu zdravlja.

Milosavljević je operisan u četvrtak nakon pregleda i konsultacija sa stručnjacima nemačke klinike, koji su konstatovali da je neophodna hitna operacija, jer bi u suprotnom svako odlaganje bilo pogubno.

Kako je rečeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ministar Milosavljević je na konsultacije u Nemačku otputovao privatnim automobilom.

Da se covek slatko nasmeje.Pored toliko ljekara i zdravstva ministar nikomne veruje,pa zbrisao do Minhena. Ministre,vase zdrastvo je za one kojim zivot nije vazan zar ne.Vi ste jedna teska prevara kao i svi zuti .

Sramota za srpsko zdravstvo. Nije hteo da ga operisu u Srbiji jer ovde to rade na zastareli nacin pa je otisao u Minhen. A sta da rade oni koji se nisu nakrali pa nemaju para za Minhen. Trebalo je da ostane i da deli sudbinu ostalih gradjana koji moraju da se lece u ovom trulom zdravstvu koje je on sam unistio. A posle ove sramote i priznanja da nase zdravstvo ne valja treba da da ostavku.

Da se je ministar zdravlja Francuske operisao u Americi odmah bi bila zatrazena njegova OSTAVKA ali u Srbiji izgleda sve moze da prodje!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.