Milosavljević zabrinut zbog curenja dokumenata

Izvor: Blic, 16.Jul.2010, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević zabrinut zbog "curenja dokumenata"

Ministar zdravlja Tomica Milosavljević izrazio je danas zabrinutost zbog objavljivanja transkripta ili, kako kaže, navodnih transkripta dokaza iz istažnog postupka u vezi sa policijskom akcijom "Kraba".

Milosavljević je rekao da je zaprepašćen da "dokumenta cure iz policije" usred opsežne istrage o veoma ozbiljnim stvarima.

U policijskoj akciji "Kraba", zbog sumnje da su umešani u malverzacije sa citostatičima, uhapšeno je osam osoba, među kojima je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i direktor Instituta za onkologiju Nenad Borojević, dok su dve osobe pod istragom Specijalnog tužilašstva.

"Ministar unutrašnjih poslova ima ozbiljan razlog da upita direktora policije kako je moguće da dokumenta usred istrage odlaze u novine", rekao je Milosavljević.

On je Tanjugu rekao da je siguran da bi, kao što on prihvata obavezu da pomogne ministru policije da se zajednički izbore sa korupcijom u zdravstvu, to trebalo da rade i ostali ministri.

"Ostali ministri treba da čine sve što je u njihovoj moći da počiste svoja dvorišta od korupcije", naveo je ministar zdravlja.

List "Pres" objavio je danas transkript prisluškivanih razgovora lekara osuimnjičenih u policijskoj akciji "Kraba".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.