Milosavljević napustio kabinet

Izvor: RTS, 22.Feb.2011, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević napustio kabinet

Bivši ministar zdravlja predao je dužnost ministru rada i socijalne politike Rasimu Ljajiću, na petnaest dana. Milosavljević smatra da je za ovih devet godina svaki segment pomalo popravio.

Tomica Milosavljević i zvanično je napustio kabinet ministra zdravlja. Dužnost je,  ali samo na 15 dana, predao ministru rada i socijalne politike Rasimu Ljajiću.

Posle osam i po godina, dosadašnjem ministru zdravlja osećanja su, kako kaže, pomešana. Žao mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što ostavlja zaposlene, ali odlazi zadovoljan. Milosavljević smatra da ništa nije pokvario, a da je sve, pomalo, popravio.

"Dve hiljade jedaneste godine u odnosu na 2002. godinu, kada sam došao na tu funkciju, svaki parametar kojim može da se oceni zdravstveni sistem, i zdravlje građana, bolji nego što je bio", kaže Tomica Milosavljević.

Nasleđuje ga doktor Rasim Ljajić, ali samo na dve nedelje.

"Ovlastio sam državne sekretare da mogu da potpisuju dokumenta, važno je, pre svega, obezbediti kontinutet, da se nastavi ono što je započeto u reformi u oblasti zdravstva", kaže ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

Iako je kancelarija u Nemanjinoj spremna, ministar Ljajić neće se seliti iz Palate Srbije. Dr Tomica Milosavljević od sada se u potpunosti posvećuje poslovima u Kliničkom centru Srbije i na Medicinskom fakultetu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.