Direktan prenos podnošenja ostavke Tomice Milosavljevića medijski događaj decenije

Izvor: Njuz.net, 28.Jan.2011, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktan prenos podnošenja ostavke Tomice Milosavljevića medijski događaj decenije

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeUvežbavanje svečanog čina

BEOGRAD, 28. januar 2011, (Njuz) - Potpisivanje ostavke Ministra zdravstva Republike Srbije Tomice Milosavljevića će po svemu sudeći biti najgledaniji medijski događaj decenije, i biće prenošeno direktno na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom.
Zbog nezapamćenog interesovanja prenos će biti moguće da se prati i putem satelitskih prijemnika, a stavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Ministrovog potpisa na papir gde piše kako najverovatnije više neće biti Ministar će pratiti i rekordan broj akreditovanih stranih novinara.
Za organizaciju prenosa ovog nesvakidašnjeg događaja RTS je uložio nekoliko stotina hiljada evra a da je to dobra investicija potvrđuje i masovan priliv plaćenih pretplata.
U „Beogradskoj areni' juče su održane dve generalne probe potpisivanja ostavke, dok će se treća, poslednja generalna proba održati danas, nekoliko sati pre samog čina prinošenja penkala vodoravnoj crti na koju će ministar staviti svoje ime i prezime. Događaj će se snimati sa dvadesetsedam kamera, od kojih su dve na kranovima, kako nijedan ugao akta potpisivanja ne bi ostao nepokriven.
Ministar Milosavljević će u svečanu dvoranu doći praćen svojom porodicom, psom Reksom i stilistom Jasnom Ratković.
- Ministar Tomica, tako voli da ga zovemo, će za ovaj svečani čin nositi, naravno, Armani odelo jednostavnog ali elegantnog kroja koje šalje dostojanstvenu sliku posmatraču - kaže Ratković. - Za kontrast će se pobrinuti crvena kravata koja projektuje strast i želju da posao obavi najbolje što može.
- Ovo je veliki trenutak za Srbiju i svet, izjavio je direktor RTSa Aleksandar Tijanić. – Ne dešava se svake decenije da neki srpski funkcioner samovoljno podnese ostavku, to vam garantujem. Ja mislim da su i građani toga svesni, pa je samim tim i interesovanje za ovaj ivent toliko. Postoji šansa da se gospodin Ministar i predomisli i to daje neku dodatno tenziju i dramatiku celoj stvari - zaključuje Tijanić.
Događaju potpisivanja ostavke ministra Milosavljevića prisustvovaće i ekipa 'History Channela', čiji novinari su nam rekli da ovakav ekskluzivan materijal stoji rame uz rame sa padom Hindenburga i snimkom atentata na kralja Aleksandra Karađorđevića u Marseju.
Ministar će nakon što postane bivši ministar o trošku poreskih obveznika biti prevezen u Nemačku gde će mu hirurškim putem biti odstranjena fotelja.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.