Izvor: marketingITD.com, 18.Maj.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Srbija: Besplatan internet za Facebook i Twitter!

Kompanija Telekom Srbija obezbedila je besplatan internet za društvene mreže Facebook i Twitter za korisnike svoje mobilne mreže m:ts na području Srbije, a zbog vanredne situacije u Srbiji, kako bi se olakšala komunikacija i širenje informacija i apela.
Saopštenje prenosimo u celosti:
S obzirom na to da je u pojedinim područjima Srbije, pre svega onim najviše pogođenim poplavama, otežan telekomunikacioni saobraćaj i da se  komunikacija u velikoj meri  uspostavlja i putem društvenih mreža, kompanija Telekom Srbija uspela je da obezbedi tehničke uslove i omogući  besplatan internet za korišćenje društvenih mreža Facebook i Twitter.  Da ne bi bilo ugroženo funkcionisanje čitave mreže, korisnici će besplatan internet za pomenute društvene mreže moći da koriste isključivo sa svojih mobilnih telefona.
Molimo građane da ovu pogodnost koriste pre svega da bi pomogli najugroženijem stanovništvu, kako bi informacije na vreme stigle do onih kojima su najpotrebnije i onih koji pružaju pomoć.
Besplatan mobilni internet za sve društvene mreže biće omogućen dok traje vanredna situacija.
Menadžment kompanije u stalnom je kontaktu sa republičkim i lokalnim kriznim štabovima u nastojanju da iznađe sve moguće načine kako bi se zajednički poboljšala situacija na terenu, vodeći pritom računa o stabilnosti i funkcionisanju čitavog sistema.
Inače, pre dva dana zabeležen je najintenzivniji mobilni  saobraćaj u istoriji poslovanja naše kompanije.

DODATAK: I kompanija Vip Mobile se uključila u akciju: Omogućeno 1 GB za prenos podataka i 60 minuta besplatno


marketingITD magazin vas u ime svih onih kojima je pomoć preko potrebna moli da ne zloupotrebljavate ovu mogućnost i da date svoj maksimum da relevantne informacije i hitni apeli stignu do nadležnih službi.
The post Telekom Srbija: Besplatan internet za Facebook i Twitter! appeared first on marketingITD.

Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na marketingITD.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vip Mobile omogućio korisnicima 1GB besplatnog interneta!

Izvor: marketingITD.com, 18.Maj.2014

Nakon kompanije Telekom Srbija, i Vip Mobile je odlučila da pruži pomoć građanima Srbije i omogući što bržu komunikaciju tokom vanrednom stanja: korisnicima svoje mreže obezbedili su pakete koji sadrže 60 minuta za besplatne razgovore i 1 GB za prenos podataka u domaćem saobraćaju..Saopštenje...

Nastavak na marketingITD.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.