Izvor: marketingITD.com, 18.Maj.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vip Mobile omogućio korisnicima 1GB besplatnog interneta!

Nakon kompanije Telekom Srbija, i Vip Mobile je odlučila da pruži pomoć građanima Srbije i omogući što bržu komunikaciju tokom vanrednom stanja: korisnicima svoje mreže obezbedili su pakete koji sadrže 60 minuta za besplatne razgovore i 1 GB za prenos podataka u domaćem saobraćaju.
Saopštenje prenosimo u celosti:
Vipove tehničke ekipe uspele su da uspostave signal u većem delu >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << zapadne Srbije, pa je operater odlučio da svojim korisnicima pokloni besplatne minute i megabajte kako bi mogli da više budu kontaktu sa svojim najbližima i bolje se informišu.
Svim pripejd i postpejd korisnicima tokom naredna 24 sata biće aktivirani dodatni paketi koji sadrže 60 minuta/smartova za besplatne razgovore i 1GB interneta u nacionalnom saobraćaju, koji važe do 25. maja.
U ovom trenutku identifikovano je oko 250.000 korisnika sa ugroženih područja, koji će o aktivaciji donacije biti obavešteni i direktnom SMS porukom.
marketingITD apeluje na sve korisnike da se ponašaju odgovorno, ne zloupotrebljavaju mrežu i omoguće neometan dotok informacija i apela nadležnim službama i onima kojima je pomoć neophodna.
The post Vip Mobile omogućio korisnicima 1GB besplatnog interneta! appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Povezane vesti

Telekom Srbija i Vip obezbedili besplatne minute i internet

Izvor: Telegraf.rs, 18.Maj.2014

Iz Telekoma Srbije su saopštili da će korisnici besplatan internet za Fejsbuk i Tviter moći da koriste isključivo sa svojih mobilnih telefona, a besplatan mobilni internet za sve društvene mreže biće omogućen dok traje vanredna situacija. Iz Vipa navode da će svim pripejd i postpejd korisnicima...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.