Telekom Junajted grupi: Ako je zbog javnog interesa dajte besplatno i emitovaćemo N1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2020, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Junajted grupi: Ako je zbog javnog interesa dajte besplatno i emitovaćemo N1

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk zatražio je danas na konferenciji za novinare da im Junajted grupa kada se poziva na javni interes, dopusti da besplatno emituju kanal N1 dok ne budu završeni pregovori.

"Naš odgovor je sledeći - tvrdite da postoji javni interes da se vidi N1, emitovaćemo ga za korisnike Telekoma Srbija i Supernove ako nam date da ga emitujemo besplatno do kraja trajanja pregovora", rekao je Ćulibrk i dodao da će dokazati da iza poteza Telekoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbija nema politike.

Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić rekao je da bi N1, kada bi dobili dozvolu Junajted grupe, korisnicima kablovskih operatera Telekom Srbija i Supernova pustili u roku od 72 sata.

Ćulibrk i Lučić naveli su da danas ne žele da odgovaraju na pitanja novinara, već da će čekati odgovor Junajted medije i ponovo organizovati konferenciju.

Ćulibrk je rekao da je na delu pokušaj vlasnika N1 da reketira Telekom Srbiju, jer nudi emitovanje samo jednog kanala po ceni od 40 evrocenti po korisniku.

On je kazao da je to 22 puta veća cena od prosečne cene kanala iz Pinkove ponude i šest puta skuplje od ponude O2 i Prve televizije i dodao da je sam osnovni kanal Pink 15 puta gledaniji od N1.

Lučić je istakao da je ponuda više nego korektna kada je Telekomu uskraćen Sport klub, a da će se za N1 otvoriti publika koju čini 800.000 domaćinstava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.