Ćulibrk: Junajted medija reketira Telekom

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2020, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćulibrk: Junajted medija reketira Telekom

Junajted (United) medija, vlasnik TV N1, reketita kompaniju Telekom Srbija, izjavio je danas generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk i ponudio besplatno emitovanje programa N1 na kablovskim operatorima Telekoma sve dok se ne postigne dogovor sa Junajtedom.

"Junajted medija je ponudio Telekomu da emituje samo N1 po ceni od 40 evrocenti mesečno po korisniku, što je 22 puta veća cena od one po kojoj emitujemo kanale Pinka, čija je televizija 15 puta gledanija od N1", >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << rekao je Ćulibrk na konferenciji za novinare na kojoj novinarima nije bilo dozvoljeno da postavljaju pitanja.

Ćulibrk je ponudio vlasnicima N1 da, ukoliko tvrde da je javni interes da se građanima omogući da gledaju tu televiziju, da dozvole da Telekom i Supernova, koja je u sastavu Telekoma, besplatno emituje N1 sve dok se ne postigne dogovor o ceni.

"Na taj način bi 800.000 domaćinstava, naših korisnika, moglo da gleda N1, što je četiri puta više nego pre 17. januara, kada je Junajted obustavio emitovanje svojih kanala na našim kablovskim operatorima", rekao je Ćulibrk.

On je istakao da odluke Telekoma o uslovima emitovanja programa Junajted medije nisu politički motivisane.

Kablovski operatori u sastavu Telekoma prestali su 17. januara da emituju kanale Junajted medija jer nisu mogli da se dogovore o ceni usluga.

Junajted grupa tvrdi da država pokušava da na štetu te kompanije omogući Telekomu monopolski položaj.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.