Nastavak pregovora o energetici

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jul.2013, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak pregovora o energetici

Premijer Srbije Ivica Dačić i premijer Kosova Hašim Tači, nastavljaju dijalog o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine uz posredovanje visoke predstavnice EU Ketrin Ešton u Briselu. Tači je uoči 13. runde dijaloga u Briselu izjavio da je optimista i da očekuje da s Dačićem postigne sporazum o telekomu i energetici.   - Nadamo se pragmatičnim rešenjima, uvek u skladu sa Ustavom i zakonima i u korist države Kosovo, ali naravno u korist dobrosusedskih odnosa i punog poštovanja međunarodnih standarda i kriterijuma - kazao je Tači.   Ketrin Ešton posetiće u utorak Beograd, gde će sa najvišim srpskim zvaničnicima razmotriti sporazume postignute u dijalogu o normalizaciji...
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija,   Hašim Tači,   Evropska Unija

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ešton: Skoro finaliziran tekst rešenja za telekom i energetiku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Jul.2013

Nacrti rešenja za pitanja telekomunikacija i energetike gotovo finalizirani, saopšteno je u ponedeljak nakon 13 runde dijaloga premijera Srbije i Kosova, Ivice Dačića i Hašima Tačija u Briselu, gde su uz posredovanje visoke predstavnice EU Ketrin Ešton nastavili dijalog.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.